fredag 12 november 2010

Ljuset i mörkret

Hösten är ingen favoritårstid. Jag blir trött, sjuk och tappar livsgnistan lätt. Då är det trevligt att klättringen är igång igen. Har kört några gånger nu med blandat resultat men igår kändes det bra igen. Satte flera svarta utan ansträngning och klättrade utan tvekan igen. Är fortfarande svag på branta problem men annars flyter det på bra. Körde dessutom med Pippin och det var ju inte igår. Det jag måste komma ihåg är att inte stressa handleden med konstiga vridningar och positioner annars är det bara att köra på.

Nu känns det som att jag måste komma igång med löpningen igen. Hösten är ju perfekt för löpträning när man tänker på det. Kallt, slaskigt och mörkt - som gjort för att vara ute och plåga sig själv. Till helgen ska det bli av.

Är nu sugen på att köpa en GoPro-kamera också. Har testat att filma skidåkning med min gamla dv-kamera men det blev inte bra alls. Omöjligt att köra follow cam och det blir lätt skakigt i övriga scener. Planen är att ha GoPro-kameran i kombination med en annan kamera med zoom och fler inställningar som tex Panasonic TM700



Finns hur mycket sköna filmer som helst på youtube. Bara söka på gopro och njuta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar