lördag 20 mars 2010

Våren är här!

Lustigt nog tänkte jag hur på hur mycket jag har längtat efter vädret vi hade igår här i stan. Regn och rusk samt ca 5 grader varmt - nu började det töa på allvar. Lördagen har bjudit på fantastiskt vårväder men istället för att harva ute vid blöta klippor så bar det iväg till KV istället. Richard och Daniel var sällskapet för dagen. Daniel hade ingen av sina stora dagar vilket gjorde att han mest traverserade runt på WU-väggen och tyckte att vi andra kunde komma och leka följa-john med honom. Själv hade jag lite tidspress men fick ett dugligt pass. flashade en svart och gjorde en annan på andra försöket. Dessutom hade jag bra häng på en vit som jag borde ha satt. Tyvärr tar kraften snabbt slut när jag kör på vita. Började iofs att köra på den precis mot slutet av passet också. Nåja, nästa gång.

Väl hemma skottade jag lite tung snö och drog sedan ut och sprang en liten runda. Planen var att springa till klipporna och kolla men snön i skogen och satte stopp för detta. Körde istället en dryg 20-minutersrunda i lågt tempo som kändes bra. Tyvärr fick jag riktigt ont i ryggen en stund efteråt. Borde förstås inte ha skottat som en galning innan. Dags att ringa rehab igen. Fan också.

Brödet för dagen är det här. Riktigt lätt och smaskigt. Alla älskar det. Får passa på att kredda Lotta för att hennes själ faktiskt finns i brödet. Din surdeg lever ännu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar