onsdag 29 augusti 2012

Senaste nytt - Vintern snart här!

Det har varit kylslaget på cykelsadeln i veckan. Regn, blåst och runt 10-strecket känns lite sådär i augusti. Vad hände med att cykla med dragkedjan halvt öppen och att sitta ute och softa med rosse och nötter fram till Family Guy? Nå, sticket lär ju vara topp så snart det slutar regna och förhoppningsvis så blir det en bra vinter istället. Tecken i tiden är att det letas på sport-conrad.de efter fatskis och att halva klätterpassen går åt till att prata och tänka på skidåkning. Sånt leder till sist fram till att man hittar klipp på hårddisken som man får inspiration till att avsluta. Filmen nedan är från några svinkalla och härliga dagar i Ramundberget i början av året. Jag åker lånebräda som är lite för kort och har ett par välanvända   hyrskor. Det spelar dock mindre roll när svenska fjällen bjuder upp till dans.


I övrigt har jag nu äntligen besökt både Karbin och K2. Det kändes lite obehagligt att åka till The Deep South men kul att både se och testa dessa gym. Karbin har en rätt skön känsla. Det är, som några har sagt, lite källargymskänsla över stället vilket förstås är positivt. Visst är det en aning påfrestande att lyssna på gubbrocken som spelas där, men hellre det än RIXFM typ. K2 kändes lite opersonligt och mattorna på loftet var riktigt obehagliga. Dock var väggen där nere riktigt fin. Lite SATS-känsla och så sades det att man inte får klättra utan tisha. Det är tyvärr feta minus i min bok.

Jag och PG som gjorde dessa studiebesök tillsammans slog fast att vi saknar Verket men att man borde kunna mäkta med ett besök lite oftare än var 5:e år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar