måndag 14 september 2009

Snart så...

Efter turen från stan hem så märkte jag ett tydligt behov av kläder att cykla i. Åkte till Stadium och köpte ett par cykelshorts, en jacka och en mössa att ha under hjälmen. Lustigt nog har jag aldrig cyklat med hjälm förut men tänkte att det kan nog vara vettigt om man ska börja pendla på allvar. Kollade upp duschmöjligheter i plugget idag. Rätt sunkigt men låsbart och privat så nu gäller det bara att få lite vana på hur detta ska skötas på bästa sätt. Man vill ju inte hålla på att släpa kläder fram och tillbaka tex.

Till dagens pass. Har förresten tänkt börja skilja på chins och PU i bloggen. Mest för att inte förvirra mig själv i framtiden. Körde minutPU idag. Tyvärr blev det lite väl nära middagen men det är inte mycket att göra. Var 2 reps från 8 och kände mig starkare i de inledande seten. Körde mixade grepp from 6:e men det hjälpte föga. Körde sedan curl/axelpress med hantel 20,15,10,5 mixat med 20 mage (typ). Var inte knäckt efteråt men det kändes.

Så knep AIK en skön vinst mot Häcken och leder serien igen. Nu hoppas vi bara på att iffiff vinner över apa så kommer kvällen att vara fulländad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar